РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Стотици старозагорци и гости под липите се насладиха на лятна киновечер на Античен форум „Августа Траяна“

Публикувано на:

Стотици старозагорци и гости на града се насладиха на кино под звездите в неделната вечер с топ продукцията „В сърцето на машината“. Инициативата се реализира от Община Стара Загора под наслов „Лятно кино под звездите“, а филмите фаворити бяха избрани чрез гласуване  в официалната фейсбук страница на Общината.

Специален поздрав пред старозагорци отправи актьорът, участник в първата лента - Александър Сано. „Щастлив съм, че съм в Стара Загора, тук е страхотно. Благодаря на Общината за подкрепата и осъществяването на тези две вълшебни вечери. Обещавам, че ще бъде вълнуващо“, каза пред събралата се публика актьорът Сано.

Заместник-кметът Надежда Чакърова също приветства гостите на Античния форум. „Добре дошъл, Александър Сано! Радвам се да видя събрани тук толкова хора, почитатели на българското кино, с настроение и усмивки. Благодаря на кмета на общината Живко Тодоров за страхотната идея да имаме възможност да се насладим напълно безплатно на хитови продукции при това под звездите. Надявам се тази инициатива да се превърне в добра традиция занапред“, каза Надежда Чакърова.

Понеделник вечер, точно в 21.00 часа, филмът „Игра на доверие“, с участието на Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова и Владимир Зомбори, ще даде възможност на киноманите да проследят историята отново под открито небе.

Вижте още