РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Пъстри събития изпълват уикендите през юли в Стара Загора

Публикувано на:

Инициативата на Община Стара Загора и Туристически информационен център за „Уикенд събития" в града отново обещава да бъде пъстра и с настроение през първите почивни дни на юли.

На 7 юли /петък/, програмата започва с концерт на "G.R.A.S" на сцената в клуб "Drums", с начало 20.30 часа. През съботния и неделния ден, старозагорци и гости под липите ще могат да участват в безплатен градски тур от поредицата „Стара Загора – неразказани истории по правите улици" от 10.00 часа, сборен пункт пред ТИЦ. Неделният ден кани и на общоградската инициатива „Хора за хората", от 19.30 часа в парк „Пети октомври".

Вторият уикенд на юли започва с творческо вдъхновение и „Букет от френски популярни песни", представен от Надя Тончева, на 14 юли, в Художествена галерия Стара Загора. Събота, сцената на Културен център „Стара Загора" ще покаже театралното представление „Стриптийзьори", с участието на Любо Нейков и Ненчо Илиев, от 19.00 часа, а от 21.00 часа, на Античния форум, спектакълът „Сън в лятна нощ" ще представят от Драматичен театър „Гео Милев".  На 15 и 16 юли, отново безплатен градски тур ще разкрива тайните на „Старите градски легенди", от 10.00 часа. За финал, неделната вечер е запазена за „Лятно кино под звездите", от 21.00 часа, с любими български ленти.

Вижте още