РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Vivacom с нов изгоден пакет EON FULL с включена Diema Extra в 17 града

Публикувано на:

Vivacom стартира специалните си летни предложения с новия изгоден пакет EON FULL с включена Diema Extra – само за 1 лв. за първите 6 месеца. От атрактивната оферта ще могат да се възползват жителите на Стара Загора, Добрич, Плевен, Хасково, Кърджали, Ямбол, Пазарджик, Търговище, Монтана, Видин, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Враца и Разград. Регионалната кампания на EON FULL е с продължителност от 1 юни до 30 септември, като пакетът включва и отстъпка при закупуването на смарт телевизори.

Специалното предложение на Vivacom идва заедно с високоскоростен оптичен интернет с download до 600 Mbps и upload до 400 Mbps. EON FULL включва повече от 170 канала, от които 90+ HD и 5 UHD, включително Diema Extra, премиум съдържание с Vivacom Arena, 60 радиа и достъп до EON видеотеката. Пакетът е комбиниран с две допълнителни екстри – Wi-Fi рутер и антивирусна програма.

Абонатите на EON ще получат достъп и до мобилното приложение EON, с което ще могат да гледат телевизия на смартфон, таблет или онлайн (eon.tv) до 7 дни назад. Всеки нов потребител на EON FULL може да закупи смарт телевизор на специална цена.

Промоцията на EON FULL е валидна за всички нови и съществуващи частни клиенти при сключване на нов договор за срок от 24 месеца със стандартен месечен абонамент от 36,90 лв. след изтичане на първите 6 месеца.

Повече информация за условията на локалната кампания може да намерите на vivacom.bg/promo.

Вижте още