РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Рени, Бобан Здравкович и „Виво Монтана” ще участват в „Павелбанско лято-2023”

Публикувано на:

Рени, Бобан Здравкович и „Виво Монтана” са само част от изпълнителите, които Община Павел баня е поканила да й гостуват в рамките на тазгодишното „Павелбанско лято”. Инициативата представлява букет от музикални изпълнения в продължение на два месеца – юли и август. Концертите са всеки четвъртък от 20:00 часа на лятната сцена в центъра на града. „Павелбанско лято” започва на 6 юли с участието на Ива Давидова. На 13 юли в 20:00 часа ще пеят Ива и Велислава Костадинови, на 20 юли е концертът на ФА „Детелини” – Павел баня, а на 27 юли – този на Пепи Христозова.

Август ще започне с представяне на самодейни колективи от община Павел баня, като тяхната изява е на 3.08. На 10.08. на лятната сцена ще се качи Йордан Марков. Концертът на Рени ще бъде на 17 август, а на 24.08. – този на Бобан Здравкович.

„Павелбанско лято” тази година ще завърши с „Виво Монтана”. Музикалните изпълнители ще свирят на 31 август на лятната сцена в центъра на Павел баня.

„Поканили сме изпълнители от различни музикални жанрове. И тази година сме се опитали да отговорим на очакванията и предпочитанията на възможно повече жители и гости на нашата община и се надявам да успеем да направим хората щастливи. Лятото е сезонът на отпуските и почивките. Павел баня целогодишно е пълна с туристи, които идват да се лекуват. На тях и на всички павелбанци ще подарим по един различен летен четвъртък с богатата и разнообразна музикална програма и се надявам да останат доволни”, коментира кметът Иса Бесоолу.

Вижте още