РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Мария Динева е кандидатът за кмет на Народен съюз

Публикувано на:

Мария Динева е кандидатът за кмет на Коалиция Народен съюз. 

"Приех да бъда кандидат за кмет заради всички хора, които искат една различна Стара Загора и вярват, че аз мога да я променя. Защото искам младите, образовани и успешни хора да останат тук, искам да създадем условия, заради които инвеститорите да предпочетат Стара Загора пред другите големи градове, искам работеща, отзивчива и ефективна администрация. И не на последно място, защото обичам града си, знам какъв искам да бъде и как да го постигна. Защото всъщност, градът е като дом, а в един дом е най-важен стопанинът. А аз мисля, че съм добър стопанин", коментира Мария Динева.

"Вратата ми е винаги отворена. Знам как да управлявам парични потоци, как да подреждам приоритети и как да контролирам реализирането на проектите си. Винаги лично. Абсолютно правило ми е да харча значително по-малко отколкото изкарвам. Дисциплината е от изключително значение за мен. Познавам проблемите на обикновените хора, защото това са и моите проблеми. Никога не оставям несвършена работа и винаги си вдигам телефона. Мога да казвам не и да нося отговорност. И не спирам да се уча", каза още кандидатът за кмет на Народен съюз.

Тя допълни, че програмата на Коалицията ще бъде представена по време на предизборната кампания, но очерта три основни приоритета, които са изведени от разговорите с хората. Това са: подобряване на градската среда; генерална промяна в начина по който работи общинска администрация и засилен контрол на всички нива; относителна финансова самостоятелност на малките населени места.

"Ще предложим нов справедлив начин, по който да се начислява такса битови отпадъци. Подготвили сме и предложение за структуриране на общинско предприятие по сметопочистване, сметосъбиране и извозване на територията на общината. Ефективна организация на движението с цел да бъде облекчен трафикът. Изграждане на обходни пътища за изнасяне на транспортните потоци в периферната част на града. Западен околовръстен път. Нови пътни пробиви", обясни Мария Динева.

    Вижте още