РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Община Чирпан подари незабравим бал на абитуриентите

Публикувано на:

За първи път двете средни училища в община Чирпан – ПГСС и СУ „П.К. Яворов" празнуваха заедно  завършването си на общ абитуриентски бал. Поканата за тази нова инициатива е на кмета Ивайло Крачолов с идеята празничното изпращане на зрелостниците да бъде подарък за тях, а събитието да се превърне в традиция  за следващите випуски. Тя бе обсъдена  още м.г. в училищни дискусии от  зрелостниците  и единодушното си съгласие  те изразиха на среща с кмета.

„Благодарни и щастливи сме, че приехме идеята, защото това е подкрепа  за семействата ни, а преживяното в празничната вечер  със съученици и учители  е повече от прекрасно – невероятна атмосфера и чудесна програма",  заявиха абитуриентите. 

Те бяха посрещнати тържествено в комплекса „Мидалидаре Естейт", кметът приветства младите хора и им пожела  да помнят научените уроци, да са смели в реализирането на целите си, да продължат образованието си и да се върнат в родния край, защото тук винаги ще ги очакват. За забавния празник се грижеха актьорът Краси Радков, изпълнителят Боян Бонев и DJ Jeryco. Центърът за обществена подкрепа изработи украсата в залата и арт инсталацията пред Община Чирпан за техните красиви фото спомени.

И тази година стоте чирпански  абитуриенти, изпратени от своите родители, учители и приятели, преминаха в 12 дефилета по централните улици и огласиха празнично града.

Вижте още