РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Трети ден Стара Загора изпраща абитуриенти с тържествена програма на площада пред Общината

Публикувано на:

Трети ден, градът на липите изпраща дванадесетокласниците, успешно завършили своето средно образование. Близо 400 зрелостници  от СУ „Максим Горки“, ППМГ „Гео Милев“, Спортно училище „Тодор Каблешков“, НПГВМ „Иван Павлов“ и НУМСИ „Христина Морфова“ празнуваха днес на площада пред Община Стара Загора.

„Изключително приятно ми е за поредна вечер да бъда тук и да имам възможност да поздравя всички вас - горди, млади и красиви зрелостници. От името на кмета Живко Тодоров ви пожелавам да сте здрави, да сте упорити, бъдете будни и имайте успешна реализация в областта, към която сте се насочили. Носете Стара Загора с любов в сърцата си. Весел да бъде празникът ви и светъл да е бъдещият ви път“, приветства в словото си абитуриентите зам.-кметът Надежда Чакърова.

Традиционно тази година, поздрав към дванадесетокласниците от Випуск 2023г. отправи и техен съученик – Гергана Желева, кмет на Млада Загора за учебната 2021 – 2022 година, ученичка  в 12-и клас на  СУ „Максим Горки“.

„След 12 години на труд и усърдия, мигове на радост и изпитания, завършихме успешно. Бъдете истински и несмирими, опознавайте новото и непознатото. Благодарим на кмета Живко Тодоров и на Община Стара Загора за това, че правят града ни достойно място за живеене, с възможности за личностно и професионално развитие, отговарящи на потребностите на младите хора“, поздрави своите съученици Гергана Желева.

И тази вечер мина с много празнично настроение, музика и безброй фотоси, запечатващи миговете на гордост и щастие в родители и ученици. Последната тържествена вечер на баловете също обещава да бъде вълнуваща. 80 зрелостници от четири училища ще изпъстрят центъра на града, за да кажат последно сбогом на училищния звънец.

Вижте още