РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Община Стара Загора поздрави всички зрелостници и техните учители по случай 24 май

Публикувано на:

1216 ученици, както и техните учители, в община Стара Загора получиха личен поздрав от кмета Живко Тодоров по повод празника на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Специална програма на площада пред Общината също бе подготвена за зрелостниците по случай тяхното завършване. До 26 май, центърът ще бъде озвучен от музика, озарен от усмивки и специални изненади. Кътове за снимки са подготвени за всички абитуриенти, желаещи да запечатат своя специален празник.

Началото на празненствата бе дадено от 56 дванадесетокласника от ПГЕТ „Г. С. Раковски“, които бяха поздравени от зам.-кмета на община Стара Загора Надежда Чакърова. „С огромно удоволствие откривам сезона на баловете с вас. Дойде и този ден – денят на абитуриентския бал, така чакан и жадуван от всички. Затваря се вратата на гимназията, но се отваря портата на живота. Поздравявам ви от името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров. На първо място бъдете здрави, наслаждавайте се на всеки миг. Имайте време, за да се запознаете със себе си, да мечтаете и да реализирате тези мечти! Слушайте сърцето си, защото най-важно е то да ви води. Независимо къде се реализирате и какви успехи ще постигнете, знайте, че Стара Загора винаги ще ви очаква. Нека най-хубавото тепърва предстои за вас. Бъдете смели, бъдете креативни, бъдете будни и себе си, усмихвайте се повече. На добър час!“, каза в приветствието си Надежда Чакърова.

Абитуриентът Слав Иванов също отправи поздрав към своите съученици и им пожела да останат все така задружни, заедно и истински.

Вижте още