РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Детски турнир "Малките атлети" ще събере над 200 деца от страната на стадион "Берое"

Публикувано на:

Детски турнир "Малките лекоатлети" ще събере над 200 деца от Стара Загора и страната тази събота, 27 май, пистата на стадион "Берое". В състезанието са се записали около 150 деца от СКЛА "Берое", останалите са от лекоатлетическите клубове "Хеброс" Харманли, СКЛА "Пендарева" Казанлък, "Атлетик" Хасково, СКЛА "Михаил Желев" Сливен и "Радио 0999" Ямбол.

"Поканили сме клубове, които са организирали подобни състезания и сега ние връщаме жеста", каза Емилия Драгиева, член на УС на СКЛА "Берое", който е организатор на турнира.

Събитието ще премине под егидата на Старозагорски олимпийски надежди с подкрепата на граждански клуб "Липа" и на други партньори.

"Стартовите списъци са готови, надяваме се времето да е с нас, за да се получи един прекрасен спортен празник", допълни Емилия Драгиева. Входът за турнира е свободен. Организаторите канят всички, които обичат леката атлетика, за да аплодират утрешните шампиони на България.

СКЛА "Берое" организира за децата през лятото  и безплатни тренировки по лека атлетика. "Те ще се провеждат от 15 юни до 30 юли на стадион "Берое". Тренировките ще са във вторник и четвъртък",  съобщи Емилия Драгиева. Децата трябва да са навършили 6 години. Те ще бъдат разпределени по групи според възрастта си.

Вижте още