РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Женският баскетболен отбор „Берое" прегърна кампанията "Осинови (си) обич"

Публикувано на:

Шампионите и носители на Купата на България - дамите от „Берое" – Стара Загора прегърнаха кампанията на Община Стара Загора - Осинови (си) обич. Отборът, заедно със зам.-кметa Радостин Танев и общинския съветник Мартин Паскалев, посетиха Общинския приют за безстопанствени животни, който се намира в село Могила, за да отдели време и грижи за обитателите му.

„Благодаря, че въпреки важния мач, който ви предстои в неделя и усилената подготовка за него, вие сте тук, за да подкрепите кампанията и да дарите любов на животните. Пример сте, че може да бъдете най-големите победители в спорта, но и извън него, като отваряте сърцата си за подкрепа и внимание към безстопанствените кучета", обърна се към отбора Радостин Танев

Обитателите на приюта радостно посрещнаха своите гости. Те от своя страна се запознаха с доброволческата дейност и с предимствата на осиновените от приют животни. Номер 11 на отбор „Берое" Мартина Георгиева  бе първата желаеща да дари дом на безстопанствено животно.

Баскетболистките на "Берое" излизат на терен в Монтана тази неделя - 30 април, и се целят в спечелването на трета поредна титла.

Вижте още