РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Атанас Динков продължава да ръководи Районен съд – Чирпан

Публикувано на:

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет единодушно избра Атанас Динков за втори мандат административен ръководител – председател на Районен съд – Чирпан. Той има над 25 години юридически стаж в органите на съдебната власт.

По време на изслушването, съдия Динков заяви, че е кандидатствал за длъжността, удовлетворен от постигнатите резултати в първия му ръководен мандат и полученото доверие и подкрепа от колегите му. Пред кадровия орган заяви намерението си да запази достигнатото професионално ниво на работа и колегиална атмосфера в Районен съд - Чирпан. Като цели за развитие на институцията посочи оптимизиране на управлението на съда, гарантиране на качественото правосъдие, развитие на човешките ресурси, запазването на законосъобразното и ефективно изразходване на финансовите средства, активно управление на материално-техническата база, както и повишаване на доверието на обществото в институцията.

Подкрепа за кандидатурата на Атанас Динков заяви Цветинка Пашкунова – член на ВСС, като се мотивира с неговата дългогодишна кариера в органите на съдебната власт, успешния първи мандат на административен ръководител, както и показаните лични качества като диалогичност, висок морал и почтеност. Посочена бе заявената от общото събрание на съдиите единодушна подкрепа за неговата кандидатура.

 

Вижте още