РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Дъждът продължава и във вторник

Публикувано на:

През деня ще се задържи предимно облачно с валежи от дъжд, в планините над около 1700 m - от сняг. В отделни райони, главно в Източна България и в планините ще са значителни по количество и придружени с гръмотевици. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-североизток. Минималните температури ще са между 4 и 9, а максималните - между 12 и 17 градуса.

Жълт код за обилни валежи е в сила за 8 области в страната. Кодът е за областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Пазарджик и Смолян.

По Черноморието ще е предимно облачно. Ще има и валежи от дъжд, след обяд и вечерта - временно интензивни. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 11 и 14 градуси. Температурата на морската вода е 11-12 градуса.

В планините ще бъде предимно облачно и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над около 1700 m - от сняг, в отделни райони ще са значителни по количество. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток, вечерта ще започне да се ориентира от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7, на 2000 метра - около 2 градуса.

И през следващите дни ще преобладава облачно време, с валежи от дъжд, но вече по-слаби и с по-продължителни прекъсвания; в сряда на много места в цялата страна, а в четвъртък главно в Източна България и планинските райони. Вятърът ще се ориентира от северозапад ще е предимно слаб. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а максималните - между 14 и 19. 

Вижте още
От днес на разположение е и Коледният базар, разположен в парк „Пети октомври" и до Универсалния магазин
01/12/2023