РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Коалиция Неутрална България: За силна държава и традиционни ценности

Публикувано на:

Предстоящите парламентарни избори са съдбоносни за страната ни. Проблемът в момента е геополитически, затова гласуваме "за" или "против" независима България. За силна държава, традиционни ценности и политики, насочени и на запад, и на изток, ще работят кандидатите за народни представители от Коалиция „Неутрална България“. В Коалицията влизат ПП Атака, Русофили за възраждане на отечеството, Българска комунистическа партия и Партия на българските комунисти. Целта на „Неутрална България“ е присъствие в българския парламент и защита на позицията за неутралитет на България във военно отношение. 

"Вече сме част от военен конфликт между чужди държави и това става под външен натиск, против виждането на мнозинството българи. От подкрепата за "Неутрална България" ще зависи дали участието на България на грешната страна за пореден път ще се реализира от продажен политически елит или ще имаме възможност да предпазим страната си от поредната национална катастрофа", категорични са кандидатите за народни представители.

Коалицията настоява за премахване на чуждите военни бази от територията на страната с едностранно решение на българското правителство, както и държавата да не участва по никакъв начин във военен конфликт - нито с техника, нито с жива сила.

Кандидатите са против санкциите срещу Русия, тъй като те нанасят икономически щети на България. Около 60 милиарда лева са загубите на страната ни от наложените санкции срещу Русия. 

Прекратяване на участието ни във военни блокове също е сред приоритетите на Коалиция „Неутрална България“. 

"Това е най-сложното. Много хора казват да направим референдум за участието ни в НАТО. По закон не може да се прави референдум по международен договор. Реалното решение е да изчакаме до 2024 година когато изтича 20-годишният договор с НАТО. Тогава можем да излезем от пакта", обясни водачът на листата Атанас Пачев.

От Коалиция „Неутрална България“ се ангажира да работят още за безплатно лечение в държавните болници, безплатно образование в държавните училища и университети, справедлива данъчна система и намаляване на неравенствата. Кандидатите за народни представители са против приемането на еврото.

Листата на Коалиция „Неутрална България“ за предстоящите избори: 

  1. Атанас Ралчев Панчев
  2. Михаил Петров Михайлов
  3. Ангел Иванов Иванов
  4. Галин Динков Добрев
  5. Кольо Пенев Бобчев
  6. Марияна Георгиева Йорданова
  7. Яница Пенева Иванова
  8. Мария Георгиева Янева
  9. Михаил Минчев Минчев
  10. Милен Петров Петров
  11. Иванка Колева Петкова
  12. Кольо Костов Колев
  13. Жасмина Георгиева Събева
  14. Преслав Димитров Станчев
  15. Георги Димитров Георгиев
  16. Стоил Сребрев Авуски
  17. Павел Димитров Павлов
  18. Желязко Тодоров Влаев
  19. Димитър Александров Спасов 
  20. Ганчо Колев Ганчев
  21. Никола Стойчев Николов
  22. Юлиана Веселинова Матеева

На изборите на 2 април, Коалиция „Неутрална България“ е под номер 6 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още