РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Старозагорската листа на „БСП за България": Програмата ни води напред България

Публикувано на:

„БСП е единствената партия, която може да осигури на българите един нормален живот във време на криза и да начертае пътеки за бъдещето", заяви водачът на листата на "БСП за България" за Старозагорски избирателен район Георги Гьоков по време на закриване на предизборната кампания. 

"Проведохме стотици срещи, включихме се с хъс, за да обясним какво сме направили до сега - че сме осигурили безплатни детски градини и учебници, увеличихме пенсии, минималната работна заплата и т.н. Направихме индустриалното ни производство на първо място в Европа, четвърти сме по брутен вътрешен продукт по време на редовното правителство, в което участваше БСП", подчерта Гьоков и допълни:  "Надявам се да направим възможно участието на БСП в следващия парламент с едно по-сериозно присъствие, за да можем да реализираме програмата си, която е изключително креативна, социална и тя може да води България само напред."

  "От всичко, което се случи през този месец на предизборна кампания разбрахме, че най-важно е да се формира парламент, който да излъчи работещо правителство, така че да започне разрешаване на проблемите на хората, защото човекът и проблемите му са в основата на политическия живот. Надявам се да го постигнем заедно", с тези думи се обърна към участниците в срещата Велина Атанасова, кандидат за народен представител и председател на общинската партийна организация в Стара Загора.

Вторият в листата Пламен Караджов акцентира върху войната в Украйна и очакванията на хората за подобряване на техния живот. "БСП сме единствените, които се борим България да е неутрална страна в конфликта. Ние сме гарантът за мир", каза той.  "Хората очакват повишаване на доходите и спад на инфлацията, изпращането на военна помощ за Украйна не е в дневния им ред", допълни кандидатът за народен представител от "БСП за България".

"Референдумът, който инициира БСП срещу джендър идеологията в училищата е кауза. Борим се срещу обезличаването на нашите деца. Когато те не се идентифицират "кой съм" много лесно могат да бъдат манипулирани. Рекламирането на тази идеология може да ги увреди в ранна възраст. Искаме да изградим патриоти, които да се идентифицират с България. Трябва да запазим историята на родината и семействата ни", подчерта кандидатът за народен представител Николай Каварджиклиев

В закриването на кампанията в Стара Загора участваха зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров и Александър Симов, а поетът Йордан Пеев предаде чрез думи различен облик на политиката.

„Когато обобщавам тази предизборна кампания, която само от екраните изглежда като приказката на добрите срещу лошите, а всъщност чертае истинското разделение между войната и мира - но затова не се говори. Тези партии се обединиха, докато гласуваха помощ за Украйна, самолети „ на хартия" и т.н. като „коалиция на  войната". Българското общество не иска България да е въвлечена във война. Ние имаме голяма червена линия: Никакво участие във войната, никаква военна помощ за Украйна, нищо, което прилича на забъркване в  този чужд военен конфликт", заяви политикът и журналист - старозагорецът Александър Симов. По думите му БСП е тази, която отстоява историческата памет, иска животът да бъде по-справедлив, основната алтернатива е на олигархичния модел, знае и вярва, че в България може да се живее по-добре.

Поздрави от Корнелия Нинова и националното ръководство поднесе зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров. Той заяви, че  "времето на ужасяващата криза в България не може да продължава повече. Именно програмата на БСП е гарант за стабилна икономика, социална защита и ненамеса във войната. Само БСП си знае какво й костваше реализираната социална политика в последното редовно правителство за над 20 млрд. лв. Тези, които бяха категорично против социалните приоритети, още в предходната предизборната кампания си ги приписаха като свои и днес ги чувате отново. Това означава, че програмата ни е добра, а по-важното е, че имаме експертите, които ще я реализират", каза Зафиров, сочейки към кандидатите за 49 НС.

"Да! Можем", категорични бяха от БСП за България" в Стара Загора и си пожелаха успех с № 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още