РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Представиха новия политически проект „Развитие“

Публикувано на:

Новият политически проект „Развитие“ беше представен в Стара Загора. Председател на новосформираната местна организация е Виктор Драголов, заместник-председатели са Вилина Миланова, Даниел Богоев и Боян Кулев.

„Нашият проект е една дългообмислена идея от близо две години. Искаме да участваме по-активно в обществения и политическия живот на Стара Загора. Нашата мисия е да направим града ни още по-добро място за живеене“, коментира председателят на новосформираната формация.

Виктор Драголов подчерта, че фокусът ще бъде насочен към местните избори през есента. Възможно е формацията да издигне и собствен кандидат за кмет на Стара Загора.

„В политиката се искат знания, смелост и последователност“, посочи заместник- председателят Боян Кулев.

Сред членовете на новия политически проект са още проф. Бойчо Биволарски, нотариус Антония Коева и Нели Янчева.

Като важни за града и региона определи приоритетите на новия проект проф. Бойчо Биволарски, който акцентира върху механизмите за подпомагане на малкия и среден бизнес. 

"По политическите си убеждения сме различни, но в "Развитие" не говорим за политика. Политиката омръзна на хората, трябва ни активност за доброто на обществото", допълни проф. Биволарски. Той обясни, че по устава на БСП, на която партия е член 49 години, ако е кандидат от друга формация, трябва да напусне левицата, но вече е взел своето решение. 

Вижте още