РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

ДПС регистрира листата си в Стара Загора

Публикувано на:
ДПС регистрира листата си с кандидати за народни представители. Кандидатите са 22-ма. Листата за област Стара Загора е същата, като тази през септември миналата година. 
Водач е заместник-председателят на партията Халил Летифов, който вече няколко мандата е и народен представител. 
И този път листата се състои предимно от млади хора, като средната възраст на кандидатите е 37 години. Сред тях има: лекар, инженер, земеделски производител, студенти в Тракийския университет. В листата има 7 дами. В нея присъстват представители на почти всички общини, които за пореден път декларират, че ще водят толерантна кампания, основана на диалог с избирателите.
"Изборите през април са важни. Внушенията, че те нямат никакво значение, са поредният опит да се провали и следващото Народно събрание. Ако в тази предизборна кампания, която ще започне след броени дни, и в следващия Парламент не заложим на диалога, това означава, че политическата криза ще се задълбочи, а това от своя стана ще направи невъзможно решаването на всички останали кризи. Всъщност липсата на редовно, легитимно Правителство и Парламент с ясно изразено мнозинство и подкрепа означава, че кризите и нерешените въпроси в страната ще се увеличават. Това от своя страна ще доведе до увеличаване на липсата на доверие от страна на гражданите, от бизнеса, от инвеститорите, което би било пагубно за страната и икономическото й развитие", заяви Халил Летифов след регистриране на листата на ДПС и изрази надежда този път партиите да проявят повече разум и отговорност след вота на 2 април.
Ето и кандидатите за народни представители от ДПС за област Стара Загора:
1. Халил Реджепов Летифов
2. Дженал Ниази Топалова
3. Тунджай Рамадан Йозтюрк
4. Щилиян Велинов Велинов
5. Шендоан Ремзи Халит
6. Мехмед Неджми Зейнел
7. Гюлджан Мюмюнали Дурмуш-Шакир
8. Юзеир Али Кенан
9. Юлия Емилова Кехайова
10. Иван Енев Костадинов
11. Вейсал Аптула Аптула
12. Доника Бончева Бойчева
13. Алейдин Ахмедов Имамов
14. Валентин Валентинов Георгиев
15. Ваня Богданова Мустафа
16. Ангел Владов Атанасов
17. Емилиян Цонев Тотев
18. Емине Али Етем
19. Атанас Асенов Атанасов
20. Стоян Йонков Колев
21. Зюлер Муталип Ремзи
22. Борислав Александров Асенов
Вижте още