РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Детски градини с празнични програми по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски

Публикувано на:

Детска градина №16 „Горски кът" и Детска градина №58 „Звездица" с празнични програми по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски

Детска градина №16 „Горски кът", намираща се в курортното селище Старозагорски бани, представи пъстра празнична програма по повод 150 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. Гости на възпитаниците на детското заведение и техните ръководители бяха ресорният зам.-кмет на община Стара Загора Надежда Чакърова и главният експерт от отдел "Образование" Райна Димитрова, заедно с тях бе и  кметският наместник Станчо Станев.

Малчуганите от 3-та и 4-та групи показаха знания по въпроси за България и Дякон Левски, рецитираха стихове и организираха състезание по лъвски скок. „Поздравявам вас, деца, както и вашите учители, помощници и родители. Възхищавам се на празника, който сътворихте днес и стотиците усмивки, с които ни посрещнахте. Съществуват три думи, които трябва да помните и споменавате винаги с гордост – Апостолът, Свободата и България!", поздрав отправи Надежда Чакърова.

На празника на Детска градина №16 взе участие и Маргарита Малинова от читалище „Христо Ботев" в Ново село, която подари образователни книжки на детското заведение.

Детска градина №58 „Звездица" също отвори врати и показа произведенията, сътворени в памет на Апостола на свободата. Ресорният зам.-кмет посети и няколко детски групи по време на техните занимания, като им пожела да продължават да бъдат толкова креативни, усмихнати и послушни.

Вижте още