РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Бойко Борисов в Стара Загора: ГЕРБ ще е първа политическа сила на изборите

Публикувано на:

ГЕРБ ще е първа политическа сила на изборите. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти. 

„Хората виждат направеното от нас. Видяха и какво стана след ГЕРБ с цените на горивата, газа, дървата, храните и икономиката“, категоричен бе Борисов.

Той уточни, че на изборите партията се изправя сама срещу всички. „На изборите ще бъдем сами срещу всички, но тогава победата е по-сладка. За да се обединят ПП и ДБ, значи са разбрали, че сами срещу ГЕРБ не могат“, добави още лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов добави, че често говори с важните хора от Вашингтон, а техните очаквания са били да се реши проблемът със съдебната реформа. „Първият ден на следващия парламент ще внесем и ще гласуваме закона на Зарков за съдебна реформа“, категоричен бе Борисов.

Той обяви, че партия ГЕРБ се е разграничила от бившия финансов министър Владислав Горанов, който попадна в санкционния списък „Магнитски“. Бившият премиер добави, че дълбоко вярва, че той не е виновен и се надява да го докаже.

„Вчера беше санкциониран бивш наш член Влади Горанов по закона "Магнитски". Искам да напомня на тези, които злорадстват, че той беше отстранен като министър, депутат и не участва в нито една листа на партията. Ако имат доказателства има органи, които да разследват. Аз твърдя, че нито стотинка, нито лев не сме получили от въпросния Божков. Ако някой е получавал да си носи отговорност. Твърдя, че аз и партията не сме взели нито стотинка“, заяви Борисов.

Вижте още