РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето в неделя

Публикувано на:

Минималните температури ще са от минус 1 до 4 градуса

Днес облачността ще е значителна. Сутринта, на места в равнините и низините, видимостта ще бъде намалена, след обяд ще се подобрява, а от запад и облачността ще се разкъсва и намалява. Времето ще бъде почти тихо. 

Максималните температури ще са предимно между 5 и 10 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, в сутрешните часове, на места - с намалена видимост. Почти тихо време. Максималните температури ще са между 8 и 9 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса.

Преди обяд над планините ще е предимно облачно, по билата и мъгливо. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 2, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

В понеделник облачността ще е разкъсана, в повечето райони - предимно значителна, вероятността за валежи е малка. Вятърът от юг-югозапад в Източна България постепенно ще се усилва и ще започне затопляне. Във вторник ще бъде ветровито и топло. Ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, но по-често ще преобладава облачно време, почти без валежи.

Вижте още
От днес на разположение е и Коледният базар, разположен в парк „Пети октомври" и до Универсалния магазин
01/12/2023