РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето през уикенда

Публикувано на:

В събота ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Североизточна България. 

Температурите ще се понижат и минималните ще са между минус 2 и 3 градуса, максималните - предимно между 8 и 13.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб западен вятър. Максимални температури: 9-11 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса.  

Над планините ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне, но по откритите части ще е все още силен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 6, на 2000 метра - около 0 градуса.  

В неделя ще се задържи предимно слънчево. Сутринта на места, главно по поречието на Дунав и в югоизточните райони, ще бъде с ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо или със слаб вятър, с южна компонента. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, максималните - предимно между 7 и 12. 

В понеделник преди обяд на повече места в западната част на Дунавската равнина и на Горнотракийската низина ще има мъгла или ниска облачност. В Източна България ще духа до умерен юг-югоизточен вятър. По-късно през деня от запад ще започне увеличение на облачността, а през нощта срещу вторник в западните райони ще завали дъжд. Температурите все още ще са без съществена промяна. 

Вижте още