РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Изпращаме годината със слънчево време

Публикувано на:

Ще преобладава слънчево време, преди обяд в низините и по поречията с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е съвсем слаб от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 11 и 16 градуса, малко по-ниски в районите с трайна мъгла. Навръх Нова година ще е предимно ясно и почти тихо с температури между 2 и 7 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска облачност ще има по южното крайбрежие. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури 10-13 градуса. Температурата на морската вода е 9-10. 

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Температурите няма да се променят съществено и максималната на 1200 метра ще е около 10, на 2000 метра около 3 градуса.

През първите дни от новата година времето ще се задържи сравнително топло за периода, с минимални температури предимно между 0 и 5 градуса и максимални - между 11 и 16. Ще бъде почти тихо или със слаб вятър от западната четвърт. В низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, в повечето места след обяд видимостта ще се подобрява, а облачността ще се разкъсва до предимно слънчево. Трайна мъгла ще се задържа на места в Дунавската равнина и в Югоизточна България. Там дневните температури ще остават по-ниски, 6-9 градуса. В планинските райони ще бъде слънчево.

Вижте още
От днес на разположение е и Коледният базар, разположен в парк „Пети октомври" и до Универсалния магазин
01/12/2023