РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

До 15 градуса на Стефановден

Публикувано на:

Сутринта на отделни места по поречието на Дунав и в затворените котловини видимостта ще бъде намалена. Преди обяд ще бъде предимно слънчево и почти тихо. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде умерен до силен и с него привечер ще прониква студен въздух. Облачността ще е променлива, често значителна. Почти без валежи. Максималните температури ще са между 10 и 15 градуса.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - често значителна, но ще е без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 11 - 13 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. 

Над планините облачността ще е променлива, но ще е почти без валежи. Ще бъде ветровито с умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8, на 2000 метра - около 2 градуса.

В сряда вятърът ще отслабне и ще се смени с югоизточен. Облачността над страната ще е променлива, но без съществени валежи. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните - между 7 и 12. В четвъртък отново в часовете преди обяд на места в равнините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, а след обяд ще е предимно слънчево. Над планинските райони ще бъде слънчево.

Вижте още
От днес на разположение е и Коледният базар, разположен в парк „Пети октомври" и до Универсалния магазин
01/12/2023