РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Директорът на ОДМВР-Стара Загора връчи награди за постигнати резултати и висок професионализъм

Публикувано на:

Директорът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Николай Колев връчи награди за постигнати резултати и висок професионализъм. Поводът е професионалния празник на българската полиция – 8-ми ноември. 

"Приемете сърдечните ми поздравления по повод празника на българската полиция – 8-ми ноември! Бъдете все така отдадени в името на доброто, спазването на закона и осигуряването на спокойствие за хората". С тези думи Николай Колев се обърна към колегите си от дирекцията. На кратка церемония той връчи награди на отличените служители на областната дирекция.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев с отличие „Писмена похвала“ е награден един служител от Второ РУ-Стара Загора.

За съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи със заповед на директора на ОДМВР - Стара Загора с отличие „Писмена похвала“ са наградени 43-ма служители от различни структурни звена на ОДМВР-Стара Загора.

Гости на церемонията бяха председателят на Районен съд-Стара Загора, заместник-окръжният прокурор на Стара Загора, административният ръководител на Районна прокуратура-Стара Загора, директорът на РДПБЗН-Стара Загора, които също отправиха поздравления и пожелания към служителите.

Водосвет отслужиха отец Петър Радев и представители на Старозагорска Митрополия.

Вижте още