РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Изключително успешно представяне на Кукления театър в Анкара

Публикувано на:

Изключително успешно бе представянето на Куклен театър Стара Загора на Международния куклен фестивал, организиран от театър „Темпо“, Анкара.

Театърът участва с две представления на спектакъла за възрастни “Хотел“, като това на  22-ри октомври се състоя на сцената на Националния театър в турската столица, по покана на Министерството на културата на Турция.

Част от реакциите на публиката след спектаклите бяха описани като „нестихващи сълзи в очите, заради красотата на актьорската игра”.

Спектакълът "Хотел" е реализиран с финансовата подкрепа на НФ Култура, програма „Дебюти“ 2021. Автор и режисьор е Любомир Желев, сценограф е Наталия Гочева, а хореограф е Анна- Валерия Гостанян. Тримата актьори са Биляна Райнова, Анна- Валерия Гостанян и Любомир Желев. За пиесата авторът обобщава „Разцъфтяващо пустинно цвете, дъгата в капка дъжд, необятност, магия...или просто любов от пръв поглед“

За любимата си старозагорска публика актьорите ще представят “Хотел“ на 27 октомври от 19:30 часа на сцената на Кукления театър.

Билети на касата на театъра от 10:00 до 18:00 часа всеки делничен ден.

Вижте още