РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

В Деня на българската община млади журналисти посетиха местната администрация

Публикувано на:

Секретарят на Общинска администрация Стара Загора Делян Иванов посрещна днес деца от клуб „Млад журналист" с ръководител Розалина Карамалакова, към Центъра за подкрепа за личностно развитие. В Деня на българската община и местно самоуправление – 12 октомври, младите любители на перото задаваха с любопитство въпроси на представителя на местната власт.  

„Общинската администрация е най-близо до хората – от акта за раждане, през адресни регистрации, сключване на брак, инвестиционни намерения, всичко минава през общината. Затова е важно не само да имаш подходящо образование за длъжността, която заемаш, но и да имаш отношение към хората, подход", сподели Делян Иванов с младежите от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски", II ОУ „П. Р. Славейков", ППГМ „Гео Милев" и ОУ „Георги Райчев".

Той разказа в детайли как минава един негов ден и за какво отговаря персонално, както и обясни с таблица и диаграма каква е структурата на Община Стара Загора.

В края на срещата младите журналисти получиха символични подаръци и покана да гостуват на Общинска администрация отново.  

Вижте още