РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Асен Василев в Стара Загора: Излезте и гласувайте в неделя

Публикувано на:

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев призова от Стара Загора хората да излязат и да гласуват на предсрочните парламентарни избори в неделя. Доскорошният финансов министър, заедно с водача на листата в Стара Загора Радослав Рибарски и останалите кандидати от нея се срещна с граждани и симпатизанти в центъра на областния град.

„Излезте и гласувайте, дори да кажете "Не подкрепям никого". Това пак е активно отношение към това кой ще управлява страната ни. А това е изключително важно, за да сложим край на този 30-годишен преход, в който сме зациклили“, коментира Асен Василев.

Сега е шансът ни да спрем да се въртим в кръг, само в последните две години за четвърти път минаваме през едно и също място. Сега е шансът ни да отлепим и да станем една нормална европейска държава“, допълни  Асен Василев

Той припомни, че вече са направени първите стъпки, за да стане страната ни по-социална държава, а голямото желание е да се даде възможност на хората да изкарат спокойно зимата. „За целта трябва да има увеличение на минималната заплата и на останалите, да има допълнително увеличение на пенсиите, така че всички български граждани да имат по-високи доходи. Освен това ще запазим политиката, която и до сега следвахме – да няма увеличение на цената на тока за бита, този за бизнеса да остане на цена от 250 лева за мегават час, цената на природния газ и дървата да са поносими.

За всичко това обаче е необходимо стабилно правителство, а за да стане това хората трябва да излязат и да гласуват, сподели още Асен Василев. Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ и водач на листите в 23 МИР в София и в Хасково допълни, че залогът на този вот е превръщането на България в държава с нормални здравеопазване и образование, по-високи доходи и по-справедлива съдебна система.

„Основният приоритет за Стара Загора остава запазването на на комплекса "Марица Изток". Ще отстояваме вече постигнатата дата - 2038 година и при Териториалния план за справедлив преход, който трябва да бъде преработен. За града е важно да бъде финализирана и отсечката до автомагистрала Тракия като бъде завършено проектирането и бъдат заложени средства в бюджета за следващата година за изпълнение на проекта“, коментира водачът на листата на Продължаваме Промяната в 27 МИР Стара Загора Радослав Рибарски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още