РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Димитър Чорбаджиев, ДБ: Стара Загора има нужда от въглеродно неутрална индустриална зона

Публикувано на:

Инфраструктурни проекти, четирилентов път към АМ "Тракия", въглеродно неутрална индустриална зона. Това са само част от приоритетите на Коалиция "Демократична България" за Старозагорска област, обясни кандидатът за народен представител Димитър Чорбаджиев, под номер 2 в листата.

"Една въглеродно неутрална индустриална зона е необходима на Стара Загора, за да постави основите на бъдещето развитие на икономиката в града. Липсата на чуждестранни инвеститори е проблем. Единственият начин да ги привлечем е чрез иновации и всички депутати от региона трябва да се борят за това. Основите са поставени, но и държавата трябва да помогне, включително и със законодателни промени", категоричен е Чорбаджиев.

Той допълни, че децентрализацията на бюджета също е сред приоритетите на Коалиция "Демократична България".

"Парите, които се събират от данъци трябва да остават в общините, за да могат разполагат с тях. Общините най-добре знаят как да ги изразходват.  Имотите, от които държавата няма нужда, може пък да бъдат прехвърляни безвъзмездно на общините. За Стара Загора например това са сградата на АГ комплекса, Летището", обясни кандидатът за депутат под номер 2 в листата.

Той припомни, че "Демократична България" е естествен партньор на "Продължаваме Промяната.

"Борим се за 121 депутата. Ако се наложи по-широка коалиция, ще се ръководим от вота на хората. "Демократична България" ще участва в следващото уравление на страната и ще помогне за решаването на кризите. Имаме експерти и потенциал, и го доказахме", каза още Димитър Чорбаджиев. 

За да подкрепи кандидатите за депутати от листата на "Демократична България", в Стара Загора пристигна и евродепутатът Радан Кънев.

"Много е важно да се гласува за "Демократична България". Трябва да си върнем позициите, които загубихме през есента на миналата година. Да върнем избирателите с ясна проевропейска ориентация и ясни десни виждания за икономическото развитие на страната", каза Радан Кънев.

На предстоящите парламентарни избори, Коалиция „Демократична България" е под номер 25 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вижте още