РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Радостин Танев, ГЕРБ: Темите на хората и бизнеса не са теми на управляващите в момента

Публикувано на:

Около 40% са новите хора в ръководствата на структурите на ГЕРБ в област Стара Загора след провеждане на отчетно-изборните събрания. Средната възраст е 47 години.

"Новите ръководства са много мотивирани. Структурите са готови за избори. Не сме спирали да работим. Работим с експерти и представители на бизнеса. Те дават своето мнение за политиките, които народните представители трябва да защитават в следващия парламент. Това е правилният начин. Нивото на депутатите в момента ясно показва, че темите на хората и бизнеса, не са теми на управляващите в момента". Това коментира пред zagora.bg областният председател на ГЕРБ Стара Загора Радостин Танев.

Той допълни, че номинациите за народни представители за извънредните парламентарни избори ще бъдат направени в средата на август.

„Естествено хората с опит остават и помагат за развитието на структурите. Ръководствата са много мотивирани за работа. Има баланс между хора с опит и нови лица, които са готови да дадат всичко от себе си“, каза още Радостин Танев.

Вижте още