РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Седмицата започва със слънце и малко по-ниски градуси

Публикувано на:

Времето в началото на работната седмица ще бъде предимно слънчево, над източните райони с временни увеличения на облачността и на отделни места в югоизточните, а след обяд в централните южни райони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до умерен изток-североизточен вятър. Дневните температури още малко ще се понижат и максималните ще бъдат между 27 и 32 градуса.

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността, но само по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 23-26 градуса.

Над планините ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има купеста облачност, но само в Източните Родопи ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Температурите още малко ще се понижат и максималната на 1200 метра ще бъде около 21, на 2000 метра - около около 14 градуса.

Във вторник и сряда ще бъде предимно слънчево. Температурите слабо ще се повишат и втория ден максималните ще са между 29 и 34 градуса. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток.

Вижте още