РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Кметът на Чирпан и директорите на Мидалидаре рок фест уточниха и последните детайли за едно от най-големите събития в Югоизточна Европа

Публикувано на:

Кметът  на Чирпан Ивайло Крачолов и  изп. директори на „Мидалидаре Естейт“ ЕООД  Александър Алексиев и Лилия Гочкова уточниха  и последните детайли  преди старта на едно от най-големите събития в Югоизточна Европа, дългоочаквания рок фестивал  в Долината на виното - Midalidare Rock In The Wine Valley. 

Днес бе монтирана  най-голямата  сцена в България  - 36 метра, в Долината на виното в чирпанското село Могилово. За изграждането й пристигнаха  31 тира,  над 300 души екип  и 10 специализирани  превозни средства – кран, багери, мотокари и др. Осигурен е и допълнителен ток от два мегавата, както и специалната платформа, която ще качва продукцията на Judas Priest.

На тази сцена  след часове ще пеят и свирят  AVANTASIA,  FIREWIND,  CALIBERTY, RUNNING WILD, ALESTORM,  ROSS THE BOSS,  SCANNER,  BROKEN RAVENS, WITHIN TEMPTATION, BEYOND THE BLACK, SHAKRA, JUDAS PRIEST, THE DEAD DAISIES, UGLY KID JOE и други.

Фестът очаква феновете на рок музиката на 14, 15, 16 и 17 юли. Програмата по дни: midalidarerock.bg/mr22-shedule-bg#!/tab/424564892-1

Над 30 хиляди билети са закупени за концертите в 4-те дни. Билетите от изданията през 2020-2021, които бяха отложени заради пандемията, ще важат за 14-17 юли,  без да е нужно да се презаверяват. А за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно.

Осигурен е буферен паркинг на мястото на петъчния пазар в Чирпан за улесняване на движението, от там феновете ще могат да се придвижат до Могилово с осигурен обществен транспорт. В  Стара Загора също  е осигурен паркинг до градския стадион и транспорт за придвижване до рок сцената.

За феновете на рока и виното: Midalidare Rock In The Wine Valley предлага богата и качествена  програма от  винени класове – повечето придружени от  забележителна дегустация.

Вижте още