РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Временна организация на движението и по част от ул. „Марио Жеков“ в Стара Загора

Публикувано на:

С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително монтажните работи за обект „Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част“, изпълнявани от ДЗЗД „ВиК Стара Загора“, до 5 август 2022 г.,  на територията на Стара Загора по ул. „Марио Жеков“, в участъка от ул. „Трапезица“ до ул. „Атанас Кожухаров“, се въвежда временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС извършващи транспорт за собствена сметка. Дейностите се изпълняват на два етапа. Първият е до 28 юли и касае преминаването по ул. „Марио Жеков“ в участъка от ул. „Трапезица“ до ул. „Пирин“, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. „Трапезица“ и ул. „Пирин“, като строително монтажните работи с възпрепятстване на уличното движение ще се извършват за времето от 09.00 до 17.00 ч.  При извършване на строително монтажните работи ще бъдат допускани, живущите в района граждани, екипи на спешна медицинска помощ и пожарна безопасност.

Вторият етап включва диапазона от 29 юли до 5 август и налага временна организация на движение на ул. „Марио Жеков“, в участъка от ул. „Пирин“ до ул. „Атанас Кожухаров, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. „Атанас Кожухаров и ул. „Пирин“, възпрепятстването ще засяга часовия диапазон от 09.00 до 17.00 ч., като отново ще бъдат допускани, живущите в района граждани, екипи на спешна медицинска помощ и пожарна безопасност.

Апелират се водачите на МПС да шофират с повишено внимание и спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности.

Вижте още