РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Живко Тодоров: Последните две години за Стара Загора са безвремие

Публикувано на:

В последните две години има повече говорене, отколкото нещо да се случва. Политиците трябва да правят повече, отколкото да говорят. Специало за Стара Загора това е едно безвремие, защото нищо хубаво не се случи за нашия град от гледна точка на държавното управление. Вместо да се поканят кметовете и да се работи с тях, правителството загуби много ценно време в противоборства и явно външнополитическите въпроси бяха приоритет, а не толкова това, което става в страната. Така кметът на Стара Загора коментира ситуацията в страната. Кметът присъства на официалното откриване на обновения зоопарк.

"Положителното е, че въпреки кризата, в Стара Загора се откриват обекти", каза кметът.  Той изрази удовлетворение, че вижда толкова усмихнати и щастливи хора, които се радват на ремонтираната зоологическа градина. 

"Летният театър ще бъде открит на 6 септември с концерт на Лили Иванова. До две седмици трябва да е готов Руският пазар. Предстои да се довършат ремонтите на училищата "Христо Ботев" и "Васил Левски". Няма спрени обекти заради по-високите цени на строителните материали. Фирмите проявяват разбиране", допълни Живко Тодоров. 

Вижте още