РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Атанас Михнев: ПП е намерила част от нужния брой депутати

Публикувано на:

ПП "Продължаваме промяната" е намерила част от нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание. Това коментира старозагорският народен представител Атанас Михнев.

Той бе категоричен, че не пазаруват депутати, а се пазарят за продължаване на борбата с корупцията и срещу мафията.

Атанас Михнев е убеден, че ще се намерят народни представители, „които да осигурят мнозинство в парламента и вярваме, че към нас ще се присъединят народни представители, които имат смелост да изпълват със съдържание думата народен представител и ще гласуват по съвест, защото политиката не е шоу, а работа“.

Той допълни, че на дневен ред са три много важни теми: актуализацията на Бюджет 2022, борбата с корупцията и Плана за възстановяване и устойчивост. Според депутата в момента се поставят под риск и договореностите, които се правят на международно ниво, за доставка на газ. 

По темата „Мини Марица Изток“ депутатът е категоричен, че централата трябва да остане да работи на същия капацитет максимално дълго. Енергийният пазар на Европа е променен коренно. "Ние разчитаме, че държавите членки трябва да бъдат автономни и да се оправят сами. Доставката на руски газ става все по-трудно. Аз очаквам, че Европа ще преговори условията на „Зелена сделка“ и ще разчита все повече на въглищата“, допълни Михнев.

Вижте още