РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето във вторник

Публикувано на:

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд, главно над Източна България и планинските райони, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще продължи да духа слаб, в източните райони - до умерен, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24 и 29 градуса. 

Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 21-23 градуса. Температурата на морската вода е 21-24 градуса. 

Над планините преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развие купесто-дъждовна облачност и на отделни места, главно в Рило-Родопската област, ще превали и прегърми. Ще духа до умерен, по билата - и временно силен, североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра: около 18, на 2000 метра - около 11 градуса. 

В сряда и в четвъртък повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд отново ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни, временно интензивни валежи, гръмотевични бури и градушки, на повече места в Западна и Централна България. 

Температурите ще останат без съществена промяна, максималните ще са между 23 и 28 градуса. 

Вижте още