РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Ученици от ОУ „Кирил Христов“ с награда от Министерството на околната среда и водите

Публикувано на:

Учениците от VI „д“ клас на ОУ „Кирил Христов“, с ръководител Валерий Първанов, получиха награда от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) за участието си в Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“.

Оригиналното изпълнение на проект „Здравословно хранене и спорт“, отличи възпитаниците на старозагорското училище, създали един от 12-те най-добри проекта в областта на околната среда. С голям интерес децата разгледаха предоставените подаръци - 3D стереомикроскоп Levenhuk LabZZ M4, комплект хранилка за птици и прозрачен контейнер за наблюдение на компостиране.

Директорът на ОУ „Кирил Христов“ Господин Балъкчиев и заместник-директорът по учебната дейност в прогимназиален етап Марияна Йотова благодариха на МОСВ и РИОСВ – Стара Загора за щедрия жест. Представителите на екоинспекцията от своя страна поздравиха г-н Първанов за положения труд и пожелаха на неговите възпитаници да ползват с удоволствие предметните награди и да бъдат и занапред все така любознателни млади посланици на здравето и на опазването на околната среда. 

Вижте още