РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Обвиниха мъжа, намушкал с нож казанлъчанин

Публикувано на:

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем 62-годишен мъж за това, че на 13 май в гр.Казанлък, на ул.“Славянска“, е причинил средна телесна повреда на друг мъж - на 32 години, изразяваща се в нараняване, проникващо в коремната кухина - престъпление по чл.129 ал.2 вр.с ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че около 11:00 часа на ул.“Славянска“ в централната част на гр. Казанлък е възникнал спор за паричен дълг между двама мъже. Последвало е намушкване със сгъваем нож. Травмата е в коремната област. Подаден е сигнал в РУ-Казанлък.

По образуваното досъдебно производство, под ръководството на Районна прокуратура - Стара Загора - Териториално отделение – Казанлък, е извършен оглед на местопроизшествие, разпитани са свидетели, включително и очевидци, назначена е медицинска експертиза.

Обвиняемият е неосъждан. Наблюдаващият прокурор е постановил задържане за срок до 72 часа. Днес ще бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Вижте още