РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Втора среща „ИТ и ТИ" организират в Стара Загора

Публикувано на:

За втора поредна година в Стара Загора ще се проведе среща под надслов „ИТ и ТИ". Тя е насочена към ученици от 6 и 7 клас, на които предстои избор на гимназия, както и към техните родители. Te ще имат възможността да научат повече за света на IT бизнеса и възможностите, които той предлага. Събитието ще се проведе на 16 май от 15:00 часа в Културен център „Стара Загора".

По време на конференцията успешни ИТ специалисти ще споделят с учениците ключови моменти от своя опит, практически съвети за успешно професионално и личностно развитие. Ще разкажат за най-интересните моменти от своята кариера, за компаниите, в които работят и за бъдещето на ИТ индустрията. Те ще отговорят на всички въпроси, които вълнуват учениците и техните родители и ще могат да ги насочат към най-актуалните и търсени специалности и професии на бъдещето.

Участие в срещата могат да вземат и всички преподаватели по Информатика и технологични предмети.

Желаещите могат да се присъединят към  Фейсбук страницата на събитието "ИT и ТИ" 2022 и да се запознаят с лекторите, както и да зададат предварително въпроси и теми, които да бъдат разисквани.

Вижте още