РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Млада жена се нуждае от лечение

Публикувано на:

Със сигурност поне веднъж сте срещали усмихнатата, слънчева, лъчезарна и борбена Ваня Пампорова по старозагорските улици. Тя е танцуващата душа на всяка компания. Всеотдайна, непреклонна пред изпитанията на съдбата и винаги готова да помогне на човек в нужда. Намира кураж в трудни изпитания и време за всяко интересно и полезно нещо. Гради бъдещето си, като в същото време не събаря мостовете от миналото си. Сега Ваня има нужда от нашата помощ и подкрепа.

Диагностицирана е с онкологично заболяване. Туморът й расте и уврежда съседните органи. Всяка минута е важна. В България тя преминава през две биопсии на стомаха през месец декември, а също и през една неуспешна операция на стомаха. Становището на онколога, проф. д-р Асен Дудов от УМБАЛ Токуда Acibadem City Clinic, направено на 21 февруари 2022 г., е, че трябва да се търси незабавно лечение в ЕС, тъй като България не може да помогне. Всички лекари в Германия отказват, поради това, че туморът се е сраснал със съседни важни органи и заради неприемането на чужденци за лечение по време на пандемията.

Единственият изход е лечение в Анадолу Медицински Център, град Истанбул. На всеки 15 дни, в рамките на 3 месеца, за Ваня предстои агресивна химиотерапия. Според резултатите от новите изследвания се очаква и последващо лечение, което ще продължи поне 9 месеца. Необходими са около 150 000 лв., които са непосилни за семейството на Ваня, затова те се обръщат към всички хора с добри сърца. Нека всички заедно помогнем на Ваня да оцелее и да пребори поредното изпитание!

 

Даренията можете да преведете на сметката в лева по-долу:

Банка : Райфайзенбанк (България) ЕАД

Адрес: ул. „Свети Княз Борис" 79, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора

IBAN : BG30RZBB91551019969082

BIC : BIC RZBBBGSF

Титуляр: VANYA STANEVA PAMPOROVA

Вижте още