РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Да превърнеш сватбеното тържество в незабравима приказка...(ВИДЕО)

Публикувано на:

Всяка влюбена двойка заслужава да изживее своите вълшебни мигове и да има сватбата на мечтите си. Затова е важно дори и най-малката подробност да бъде перфектно изпипана. Именно поради тази причина е добре да се доверите на професионалисти. Добре сработеният екип от водещ, DJ, фотограф и оператор, ще Ви помага и напътства по време на цялото тържество. 

Да си сватбен водещ и DJ е страст и емоция, предизвикателство и отговорност. Обединени от идеята да превърнат Вашата сватба в скъп и запомнящ се празник, преди с едем години водещият Валентин Калчев и колегата му DJ Димчо Стефанов започват работа в екип. 

"Ние сме убедени, че денят за голямото ДА е един от най-важните в живота на младоженците. Всеки малък детайл от това специално събитие носи очарование и неповторимост, а ние помагаме на младоженците да се насладят както на романтичните, така и на щурите моменти", споделят Валентин и Димчо.

Те са категорични, че сватбеният сценарий и музикалната програма не са занаят, а призвание. Затова се стремят към непрекъснато усъвършенстване.

Вижте още