РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Започват общинските конференции на БСП в Старозагорска област

Публикувано на:

Над 4 000 социалисти в област Стара Загора имат право да участват в прекия избор за председател на БСП. Това стана ясно от справките в общинските партийни съвети. Отчетно-изборната кампания  в 11-те общински организации ще приключи на 15 март, сочи графикът на планираните форуми. Първите конференции ще се състоят този уикенд. 

Най-голямата общинска организация - старозагорската, ще проведе заседание на 7 март. Предстои делегатите  да дискутират организационно-политическото състояние и да приемат мерки за повишаване на влиянието сред обществото.

Същевременно социалистите ще обсъдят дейността си от 2016-та година до сега, ще изслушат отчетите на членовете на Националния и на Областния съвет на БСП, ще изберат нови общински ръководства,  делегати за 50-ия Конгрес, ще направят предложения за членове на националните органи.

В заседанията на конференциите ще участват народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков, които ще представят дейността си и на левицата в 44 НС за периода. Редовите социалисти ще избират за първи път пряко председател на партията на 26 април, а 3 май е датата, определена за втори тур.

Вижте още