РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето днес: Остава студено

Публикувано на:

В събота на отделни места ще превалява слаб сняг. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен северен вятър. Остава студено с преобладаващи минимални температури между минус 10 и минус 5 градуса, а максимални - между минус 1 и 4.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна, на отделни места със слаби превалявания от сняг. Ще духа умерен северен вятър. Над планините облачността ще е по-често значителна и на места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, по билата и силен вятър от север-североизток. 

В неделя и понеделник ще се затопля, повече ще се повишат дневните температури, но средноденонощните ще останат по-ниски от обичайните. В неделя вятърът ще е слаб от северозапад, облачността от запад ще започне постепенно да намалява, дневните температури ще се повишат с 3-4 градуса.

В понеделник над Западна България ще преобладава слънчево време и ще е ще е почти тихо. Над Източна сутринта все още ще облачността ще е значителна, но през деня и там ще намалее до слънчево време, ще духа слаб вятър от север-североизток.

Вижте още