РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето в четвъртък

Публикувано на:

В четвъртък облачността ще е значителна и на много места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, в Източна България временно силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 0 и 5 градуса.

За три области у нас е обявен жълт код за силен вятър с пориви 20-22 m/s. Предупреждението е в сила за областите Бургас, Варна и Добрич.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна и на отделни места по южното крайбрежие ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 2-3 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса.

В планините ще бъде предимно облачно. Ще има превалявания от сняг. Ще духа умерен североизточен вятър и ще има виелици и навявания. Остава студено, максимална температура на височина 1200 метра - около минус 7, на 2000 метра - около минус 13 градуса.

В петък и събота вятърът ще остане от север, до умерен, в източните райони до силен. Облачността ще е предимно значителна и на отделни места ще превали слаб сняг. Температурите ще се понижат с още градус-два и в събота минималните ще са между минус 10 и минус 5 градуса, а максималните - между минус 3 и 2 градуса.

Вижте още