РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Пияна водачка блъсна три коли и избяга, пострадал е мъж

Публикувано на:

Сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие в Стара Загора на кръстовището на бул."Свети Партиарх Евтимий" и ул."Боруйград" е постъпил в полицията. При пристигане на местопроизшествието на екип на сектор "Пътна полиция" е установено, че лек автомобил "БМВ" е блъснал паркираните в близост до кръстовището "Фолксваген", "Фиат" и "Опел". От удара е пострадал 47-годишен мъж, който е бил близо до автомобилите. Мъжът е получил счупване на крайник и политравма. Настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачът на "БМВ"-то е напуснал местопроизшествието. По-късно е установено, че това е 33-годишна жена. Тя е тествана за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е резултат над 1.2 промила. Установено било, че е във видимо нетрезво състояние и на задната седалка се намирало 8-годишното й дете. 

Под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора са образувани две досъдебни производства - за шофиране след употреба на алкохол и за причиняване на пътнотранспортно произшествие с нанесена средна телесна повреда. Предстои обединяването на двете производства.

Първоначалният срок на разследване е двумесечен.

Вижте още