РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Стара Загора подкрепя хората с редки болести

Публикувано на:
На 28 февруари Стара Загора ще изрази своята съпричастност към хората с редки болести. Идеята е да се популяризира необходимостта от промени, за да могат да имат достоен живот, лечение и профилактика.
Как да го направим?
Изберете си един от цветовете, символизиращи многообразието на редките заболявания - зелен, розов, син. В понеделник, от 13:00 до 15:00 часа, облечени в избрания от Вас цвят, посетете офиса на Сдружение "Самаряни", където ще можете да се снимате с надписа: "ПОДКРЕПЯМ ХОРАТА С РЕДКИ БОЛЕСТИ!". Направената снимка ще бъде споделена в социалните мрежи. Можете да си направите и селфи, и сами да качите своята снимка в профилите си в социалните мрежи с #РедкитеСаМного #РедкитеСаСилни #РедкитеИматДостойнство. Разкажете на всички свои приятели и ги поканете да направят същото!
От 15:30 до 18:00 часа пък можете да се присъедините към организаторите в парк "Зеления клин", където ще бъдат пуснати балони в небето и раздадени информационни материли.
По време на информационната кампания ще има дарителска кутия, в подкрепа на Симеон - старозагорското момче, което се нуждае от спешна операция в Турция - Вижте повече информация ТУК
Организатори на кампанията са Сдружение на Тарловите пациенти в България "Лечение без граници", Национален Алианс на хора с редки болести и Сдружение "Самаряни".
Изберете какво да направите, но не оставайте безучастни! 
Вижте още