РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

В Стара Загора организират благотворителна фотоизложба и търг

Публикувано на:

Международният младежки център, Фото "Узунови" и старозагорски фотографи организират благотворителна изложба и онлайн търг в подкрепа на каузата "С Диди съм за крачка напред".

Благотворителната изложба е поредната инициатива, имаща за цел да подпомогне възстановяването на младата старозагорка Дияна Митева, която пострада тежко при пътен инцидент през месец октомври миналата година. Зад идеята на фотографа Димитър Узунов застанаха негови колеги и съмишленици, както и екипът на Международния младежки център.

В рамките на седмица и половина, старозагорци ще имат възможността да подкрепят благотворителната кампания като си закупят фотографии от изложбата, която ще бъде на следните места: - От 22-ри до 23-ти януари - на площада пред Община Стара Загора;  от 24-ти до 28-ми януари - във фоайето на Община Стара Загора и от  29-ти до 30-ти януари - на площада пред Община Стара Загора. Там ще има и кутии за дарения.

Паралелно с благотворителната изложба ще се проведе и онлайн търг на официалната страница на кампанията "С Диди съм за крачка напред", с адрес: https://www.facebook.com/sDIDIsum.

Фотографите, участници в инициативата, ще предоставят избрани свои творби с начална цена. На 24-ти януари на официалната страница на кампанията ще бъдат публикувани фотографиите и ще бъде даден старт на търга. Там ще бъдат оповестени и условията за участие в наддаването.

Вижте още