РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Времето днес: Слънчево, но студено

Публикувано на:

През деня над по-голямата част от страната ще има средна и висока облачност, предимно разкъсана. Слънчево ще бъде над Югозападна България. Максималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Ще духа слаб вятър от западната четвърт. Максимални температури на въздуха 2-4 градуса. Температурата на морската вода е около 9 градуса. 

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има над Стара планина, но ще се задържи без валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3, на 2000 метра - около минус 9 градуса.

В четвъртък сутринта ще е все още студено, на отделни места в низините - мъгливо или с ниска облачност. През деня ще преобладава слънчево време; след обяд от запад облачността, висока и средна, ще се увеличава, а към вечерта вятърът ще се ориентира от югозапад.

В петък ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен западен вятър и ще започне бързо повишение на температурите. Облачността от запад на изток ще намалее до слънчево.

Вижте още