РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Татковците на Стара Загора се обединиха в кампанията за Диди

Публикувано на:

Facebook групата „Татковците на Стара Загора“ се включи в благотворителната кампания за Диди. За около 20 дни татковците успяха да съберат сумата от 1595 лева.

Организатор на събитието е Красимир Терзиев, който е и член на Настоятелството към Тракийски Университет. Мъжът споделя, че решил да предложи на групата стартирането на дарителска кампания, като за целта се е състояла и анкета, на която всеки член е имал възможност да гласува за конкретна кауза. Около 30 татковци се включват веднага и даряват сума, за да подпомогнат бързото възстановяване на Диди.

На 19 декември, Диди и майка й получават сертификат за дарение, лично предаден от Красимир Терзиев и останалите дарители. Те изказват своята благодарност и задълженост към всички, които са се включили в инициативата.

"Щастлив съм, че успяхме да се обединим, да покажем и докажем, че доброто съществува", споделя още Красимир. Всеки един от дарителите получи и сертификат за дарение с лично послание, който бе подговено от друг член в групата Добрин Стефанов. Диди ще използва сумата за закупуването на протеза, както и останалите консумативи за възстановяването й. От името на „Татковците на Стара Загора“, Красимир Терзиев пожела бързо оздравяване и само положителни моменти в бъдеще!

Диана Митева пострада тежко при пътен инцидент в Стара Загора.

Вижте още