РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Благотворителен концерт „С Диди за крачка напред“

Публикувано на:

Известни старозагорци се обединяват в благотворителен концерт под надслов „С Диди за крачка напред". Момичето стана жертва в нелеп инцидент и пострада тежко, в следствие на което претърпя тежка операция (ампутация) на единия крак, както и поредица от последващи оперативни намеси. Предстои ѝ дълъг път на оздравяване, възстановяване и адаптиране. Тя има нужда от нас, за да направи огромната крачка напред! Хората не бива да понасят толкова болка сами.

Нейни приятели инициираха дарителска кампания за подпомагане на лечението и възстановяването ѝ, а сега добротворството им продължава и с концерт.

На 11 декември /събота/, в 17:00 часа, на сцената на Културен център Стара Загора (Синдикален дом) ще излязат Гери и Милица Тодорови, Огнян Георгиев, Танцова формация „Настроение", Мартин Акринеми, Добромир Иванов и Балетна школа „Па де кре". Специални гости са ММА бойците от Боен клуб „Атила", които ще направят демонстрации на живо. Водещ на благотворителната вечер ще е Валентин Калчев, а организатор на събитието – Рут-Констанс Койнарска, една от най-близките приятелки на Диди. Минималната дарителска сума е 15 лева. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, а Медицински център Селена-Л ЕООД ще направи напълно безплатно бързи тестове на желаещите да присъстват. Партньори на инициативата са Община Стара Загора, Рекламна къща „Анонс", сдружение „Самаряни", Обществен дарителски фонд, ТВ Стара Загора и Радио Стара Загора.

 

Как можете да помогнете:

  1. Като дарите средства по дарителската сметка - всички дарения на 100% отиват за каузата на Диана Митева.

Обществен дарителски фонд

Първа Инвестиционна банка

IBAN: BG72FINV915053BGN0DJ4E

Банков код: FINVBGSF

Основание: дарение за Диди!

/за договор за дарение тел. 0884842933; [email protected]/

  1. Като пуснете дарение в кутия на партниращите ни обекти.

https://tinyurl.com/s864kf58

  1. Като участвате в някое от дарителските събития популяризирани в тази страница.
  2. Като организирате дарителско събитие.
  3. Като разкажете на приятели за каузата на Диди. Бъдете ангел на доброто.
Вижте още