РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

Георги Гьоков, водач на листата на Коалиция „БСП за България" в 27-и МИР: Гласувайте! За по-спокоен и сигурен живот!

Публикувано на:

"Уважаеми  избиратели,

Скъпи съграждани,

3а трети път тази година отново сме пред избори –изключително важни за страната,  за народа, за бъдещето на децата и внуците ни.  Държавата ни е в криза – здравна и икономическа, а вече и политическа, и социална. Цените хвърчат нагоре, инфлацията е жестока, а зимата чука на вратата.

Но аз вярвам, че има  решения! Аз вярвам, че ние от „БСП за България" можем и сме длъжни да преведем народа си през тази криза. С разум и социални решения!

Вие се запознахте с нашите кандидати за народни представители в 47-я парламент. Може да се гордеете с всеки един от тях - те са умни, отговорни, експерти в своята област. Ние сме хората, които искаме и можем да работим за просперитета на Старозагорска област. Като част от «БСП за България» ще работим и за стабилността на нашия регион, за сигурност и спокойствие на семействата, за предвидимост и успех на бизнеса. С нашите разумни решения , с нашите леви политики, които БСП ще отстоява в парламента, искаме да гарантираме спокойни зимни месеци за всички. Това може да стане единствено като подкрепите нашата кандидат-депутатска листа с бюлетина № 33 в парламентарните избори.!Ние сме силни, отговорни, знаещи и можещи хора, и предлагаме разумните решения за бъдещето на Стара Загора и България!

Ние сме алтернативата! Не ви предадохме, няма да ви предадем и сега! Искаме промяна единствено за и в името на хората! Искаме да върнем достойнството на българския парламент! Само заедно можем!

Затова  на 14 ноември излезте и отидете до урните. Гласувайте с № 33 за "БСП за България" и с № 6 за нашата президентска двойка Румен Радев и Илияна Йотова!

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още