РЕДАКЦИЯ: 0888 955 105 | Последвайте ни във Facebook

И днес се радваме на слънчево време

Публикувано на:

Минималните температури днес ще бъдат между 2 и 7 градуса. Времето ще бъде предимно слънчево, до обяд на места в низините все още видимостта ще е намалена, но бързо ще се подобри. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 17 и 22 градуса

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 17-20 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. 

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

И в петък ще се задържи предимно слънчево и сравнително топло. С южния вятър температурите ще продължат да се повишават и дневните в много райони ще надхвърлят 20 градуса. Минималните температури ще са предимно между 5 и 10 градуса, в котловините 1-2 градуса над нулата. В нощните часове и рано сутринта условия за мъгли ще има на места в Югоизточна България, а от северозапад ще се появи разкъсана висока и средна облачност.

В събота облачността ще се увеличи и главно в Северна България ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде до умерен и с него дневните температури, главно в Северна България ще започнат да се понижават - максималните там ще са между 12 и 17 градуса, в Южна и по Черноморието - все още по-високи - около 20 градуса.

Вижте още